MK| EN

Сè од современата стоматологија!

закажете термин на:

(02) 3166-919 или на 071 266 919
профил на
ординацијата
тимот на
Круна МС
видови
на услуги
совети за
здрава насмевка
пред и потоа RTG кабинет детски агол контакт

ЗАБОТЕХНИЧКА ЛАБОРАТОРИЈА

Уметничкиот дел на стоматологијата оживува во нашата лабораторија. Ја користиме технологијата на порцеланот од светско ниво, која овозможува да создадеме прекрасни, природни коронки и/или мостови кои се изработуваат според потребите на секој пациент засебно. Лабораторијата е сместена во просториите на нашата ординација што им овозможува на нашите доктори стоматолози да го следат и контролираат целиот процес на изработка.

Во соработка со вас, со внимателно исслушување на вашите желби и нашата експертиза, насмевката на Вашето лице е загарантирана!

Стоматолошка ординација - Круна МС © 2017. Сите права се заштитени. web design and
development: