MK| EN

Сè од современата стоматологија!

закажете термин на:

(02) 3166-919 или на 071 266 919
профил на
ординацијата
тимот на
Круна МС
видови
на услуги
совети за
здрава насмевка
пред и потоа RTG кабинет детски агол контакт

  профил на ординацијата

  Стоматолошката ординација "Круна МС" е основана во 1990 година во Скопје, а од 1994 е сместена во ГТЦ...

  тимот на Круна МС

  Тим од реномирани стоматолози и лабораторија од светско ниво имаат за цел да донесат насмевка во Вашиот живот...

  локација

  Во срцето на градот, локација најблиску до Вас и која што секогаш Ви одговара, од било која дестинација.

  партнери

  Стоматолошка ординација - Круна МС © 2017. Сите права се заштитени. web design and
  development: