MK| EN

Сè од современата стоматологија!

закажете термин на:

(02) 3166-919 или на 071 266 919
профил на
ординацијата
тимот на
Круна МС
видови
на услуги
совети за
здрава насмевка
пред и потоа RTG кабинет детски агол контакт

Профил на ординацијата

Стоматолошката ординација "Круна МС" е основана во 1991 година во Скопје, а од 1994 е сместена во ГТЦ, кула 2, кат 2. Сместена на 150 м2, располага со три стоматолошки стола од германскиот производите Siemens - Sirona кои се опремени со сите функции потребни за личниот комфор и безбедност на пациентот, како и непречено и професионално работење на докторот. Ефектно дизајнираниот енетериер создава деловна, дискретна и релаксирачка атмосфера и сугерира дека посетата на стоматошката ординација не треба да претставува непријатно искуство.

Наша цел е да ја сплотиме иновативноста и науката за да донесеме прекрасна насмевка на Вашето лице.

Општи информации:

Сè од современата стоматологија:

Нашите партнери:

Галерија со фотографии:

Стоматолошка ординација - Круна МС © 2017. Сите права се заштитени. web design and
development: