MK| EN

Сè од современата стоматологија!

закажете термин на:

(02) 3166-919 или на 071 266 919
профил на
ординацијата
тимот на
Круна МС
видови
на услуги
совети за
здрава насмевка
пред и потоа RTG кабинет детски агол контакт

МИКРОСТОМАТОЛОГИЈА

Микростоматологијата е модерен пристап на стариот проблем на идентификување и дијагноза на заболувања на забите. Со помош на современата технологија и техники, микростоматологијата овозможува рано откривање на кариес и други заболувања на забите. На овој начин е можно да се зачува што поголем дел од забот, а заболувањата да се лекуваат со што помалку инвазивни третмани.

Последните технолошки достигнувања овозможуваат забот да се подготви за реставрација, а при тоа да не се отстранат делови од здравото ткиво.

Стоматолошка ординација - Круна МС © 2017. Сите права се заштитени. web design and
development: