MK| EN

Сè од современата стоматологија!

закажете термин на:

(02) 3166-919 или на 071 266 919
профил на
ординацијата
тимот на
Круна МС
видови
на услуги
совети за
здрава насмевка
пред и потоа RTG кабинет детски агол контакт

Закажете термин

Почитувани клиенти,
можете да закажете термин на следните телефонски броеви:

Исто така, можете да закажете и on-line, пополнувајќи го формуларот што е во прилог.
Веднаш ќе Ве известиме за слободните термини кои најмногу Ви одговараат.

Стоматолошка ординација - Круна МС © 2017. Сите права се заштитени. web design and
development: